Klik hier om terug te gaan naar het startvenster.

Diensten

Naast het fabriceren van (deel)fabricaten is Giesen Metaalbewerking ook gespecialiseerd in het (mede)ontwikkelen van oplossingen voor al uw vraagstukken op metaalgebied. Door de goed geoutilleerde werkplaats, met een grote verscheidenheid aan bewerkingsmogelijkheden, zijn we perfect in staat om uw prototype of kleine(re) proefserie volledig in eigen huis te ontwikkelen en te fabriceren.

Klik hier voor de dienstenpagina.
Klik hier om terug te gaan naar de homepage.
Klik hier voor de productenpagina.
Klik hier voor de contactpagina.

Vaak is het erg kostbaar en niet kostenefficiŽnt om een kleine serie te maken m.b.v. lasersnijden. Omdat we echter stempels in eigen beheer vervaardigden, behoren ook deze kleine(re) series tot de (financieel aantrekkelijkere) mogelijkheid voor u. …n dat alles met gunstige levertijden!

 

Giesen Metaalbewerking is prima in staat om diverse (half)fabricaten indien gewenst volledig te monteren of te assembleren. En of het hierbij nu gaat om kleine series of grote productiegetallen, dit is uiteraard allemaal bespreekbaar.


Heeft u wellicht een vraag of een opmerking, of wilt u direct een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op. We houden ons graag aanbevolen!

Privacy               Disclaimer             Leveringsvoorwaarden